Header
line decor
line decor
        
line decor
             
 
 
 
 
 

INSTROOM

instroom assessment psychologisch onderzoek persoonlijkheidsonderzoek geschiktheid opvolging werving en selectie werving en selectie

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? En wilt u alleen de allerbeste kandidaten selecteren voor die specifieke baan?

Caers Personeelsmanagement heeft de kennis, de ervaring en de onderzoeksmogelijkheden in huis om voor u de beste kandidaten te zoeken, te beoordelen en u zo de perfecte persoon voor te stellen. Zo maakt u de grootst mogelijke kans op 'de beste man/vrouw op de juiste plaats'.

Maar zeker ook als u een waardige opvolger zoekt voor uw bedrijf is het maken van de juiste keuze van absoluut topbelang. U wilt uw bedrijf niet overdragen aan de eerste de beste. Verstand en emotie strijden vaak om voorrang.

Caers Personeelsmanagement kan u bijstaan in het vinden van de juiste balans. En ook bij het langzaamaan afstand nemen en het loslaten van verantwoordelijkheden, biedt Caers een waardevolle ondersteuning.

Welke middelen Caers Personeelsmanagement bij dit alles hanteert, leest u onder het hoofdstuk 'Geschiktheidsonderzoek'. Caers gaat hierbij, zoals u kunt zien, professioneel en gedegen te werk, in het belang van u en uw (toekomstige) medewerker(s).

Navigatie voor het gedeelte INSTROOM
vindt u in bovenstaande afbeelding. Klik simpelweg op het vakje van uw interesse en u wordt doorgelinkt.

 

Top
     
     

www.redactiestappaerts.nl